Η Όλγα είναι από τους πρωτοπόρους στο mindfulness και ιδρύτρια του Mindfulness Institute. Έχει εκπαιδευτεί στο Mindfulness από το Πανεπιστήμιο της Μασσαχουσέτης– Ιατρική Σχολή, και από το Dharma Moon Tibet House US. Eργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια και coach. Άρχισε το ταξίδι της στο mindfulness το 2012, μέσα από προσωπικές αναζητήσεις και προσωπικές δυσκολίες και από τότε μπήκε στη ζωή της.

Έχει εκπαιδευτεί από κορυφαίους μελετητές και δασκάλους του διαλογισμού όπως Jon Kabat Zinn, Saki Santorelli, Ajanhn Amaro, Tara Brach, Jack Kornfield, David Nichtern και άλλους

Σκοπός της είναι να κάνει γνωστό το Mindfulness στην Ελλάδα απλοποιώντας το και δείχνοντας τις επιστημονικές έρευνες που το υποστηρίζουν.

Έχει γράψει το ηλεκτρονικό βιβλίο “Mindfulness: Τι θα κάνεις με τη ζωή σου”, ένα βιβλίο εγχειρίδιο για το “τι” και το ¨πώς” του mindfulness

Διεξάγει σεμινάρια, ομιλίες, εκπαιδεύσεις σε μεγάλες πολυεθνικές τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό γιατί θέλει να δημιουργήσει υγιή, υποστηρικτικά εργασιακά περιβάλλοντα και περισσότερο ανθρωποκεντρικά.

Πιστεύει ότι όλοι έχουμε εσωτερικές δυνατότητες για περισσότερη προσοχή, καθαρότητα νου, επίγνωση και αποτελεσματικότητα, ώστε να ζήσουμε μια ζωή με λιγότερο stress και περισσότερη χαρά και ηρεμία.

Είναι μέλος της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ (Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας) και της EAMBA (European Association for Mindfulness)

Δημοσιεύσεις της

Ομιλίες

Olga Papatriantafyllou on Mindfulness Pause
Mindfulness : Auto – Pilot, Olga Papatriantafyllou
Συνέντευξη της Όλγας Παπατριανταφύλλου στην ERT
Πως μπορεί να σε βοηθήσει;

Άλλαξε τη σχέση σου με το στρες, τον σωματικό και ψυχικό πόνο κι απέκτησε καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία και προσωπική ζωή.

– Η Όλγα έχει εργαστεί στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα για διαχείριση στρες και δημιουργία ανθεκτικότητας, ειδικότερα και με άτομα με χρόνιες ασθένειες και πόνο.

– Είναι από τους λίγους πρώτους στην Ελλάδα με εξειδικευμένες πιστοποιήσεις:

  • στο Μindfulness από τo University of Massachusetts- Medical School
  • στο coaching από το International Coach Federation- I.C.F. και
  • στο stress management από το British Stress Consultancy

– Η Όλγα έχοντας πάνω από 20.000 ώρες εμπειρίας στην εκπαίδευση, σχεδιάζει εξειδικευμένα και εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα wellness και mindfulness.

– Επιλέγει και εφαρμόζει πρακτικές Mindfulness που βασίζονται σε νευροεπιστημονικές έρευνες, ενώ,

– Εργάζεται χρόνια με όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας εταιριών και οργανισμών, από το top management μέχρι και τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής.

Συνεργασια με την Ολγα

Always remember you are braver than you believe, stronger than you seem, smarter than you think and twice as beautiful as you’d ever imagined. Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself

– Rumi

Γραφτείτε στο newsletter μας
""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

© 2020. All Rights Reserved. | Privacy Policy