Εταιρείες

Στα συναρπαστικά και αλληλεπιδραστικά εργαστήρια και ομιλίες της Όλγας, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν για τη συνειδητή διαβίωση (Μindful Living), τη μείωση του στρες, τη συναισθηματική νοημοσύνη και τον τρόπο καλλιέργειας περισσότερης ανθεκτικότητας, εστίασης και εκπλήρωσης στόχων.

Οι παρουσιάσεις μπορούν να έχουν διάρκεια από 30 λεπτά έως 1 ώρα, ενώ τα εργαστήρια μισή ημέρα, ολόκληρη ημέρα ή δύο ημέρες. Τα εργαστήρια και οι ομιλίες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας.

ΟΜΙΛΙΕΣ
Βιωματικα Workshops
Προγραμματα Εμβαθυνσης
Ομιλίες

Οι ομιλίες είναι εισαγωγή στον υπέροχο κόσμο του Mindfulness, τον κόσμο του μυαλού μας στις οποίες, οι συμμετέχοντες:

  • Μαθαίνουν τι είναι Μindfulness και ποιά τα οφέλη.
  • Ανακαλύπτουν βιωματικά, τι σημαίνει «είμαι παρών».
  • Διδάσκονται απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις που μπορούν να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους για μείωση στρες και περισσότερη επικέντρωση.
Η δύναμη της «Παύσης»
Διάρκεια Ομιλίας: 30-40 λεπτά

Οι παρουσιάσεις μπορούν να έχουν διάρκεια από 30 λεπτά έως 1 ώρα, ενώ τα εργαστήρια μισή ημέρα, ολόκληρη ημέρα ή δύο ημέρες. Τα εργαστήρια και οι ομιλίες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας.

“The pauses; That is where the art resides.”
– Arthur Rubinstein

Περισσότερεσ Πληροφορίες
Thinking with our Senses & Sensing with our Mind
Διάρκεια Ομιλίας: 45-60 λεπτά

Βγείτε από το μυαλό σας και συνδεθείτε με το σώμα σας.
Το σώμα μας δεν είναι απλώς ένα όχημα για να ταξιδέψει ο εγκέφαλός μας. Η σχέση είναι απόλυτα αμοιβαία: σώμα και νους συνυπάρχουν.

Ανακαλύψτε τεχνικές για περισσότερη ηρεμία, σύνδεση με την παρούσα στιγμή και καθαρότητα νου.

Περισσότερεσ Πληροφορίες
Βιωματικά Workshops

Τα βιωματικά σεμινάρια είναι διαδραστικά και οι συμμετέχοντες εμβαθύνουν στον κόσμο του Mindfulness. Μαθαίνουν να έχουν μια καλύτερη σχέση με το νου και το σώμα τους, να είναι περισσότερο επικεντρωμένοι, συνδεδεμένοι με αυτό που συμβαίνει την κάθε στιγμή,  να είναι περισσότερο επικεντρωμένοι, με καθαρό νου και με λιγότερο στρες.

Τα βιωματικά workshop διαρκούν από 3 ώρες έως και 2 ημέρες.

Stress & Mindfulness: Surfing the Waves
Διάρκεια: 4 ώρες

Πώς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν μπορούσατε να αποκτήσετε διαύγεια και ηρεμία σε καταστάσεις υψηλού stress; Θα ήσασταν περισσότερο αποτελεσματικοί. Πώς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν κατανοούσατε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις και πώς να τις διαχειριστείτε; Θα είχατε περισσότερη ψυχική ανθεκτικότητα και θα διαχειριζόσασταν περισσότερο αποτελεσματικά τις εργασιακές σας σχέσεις. Μεταμορφώσετε την εργασιακή σας εμπειρία με το Mindfulness.


Live the actual moment. Only this actual moment is life
-Thich Nhat Hanh

Περισσότερεσ Πληροφορίες
Πρόγραμμα Εμβάθυνσης: Μindfulness Leadership

Η εκπαίδευση στο Μindfulness γίνεται όλο και πιο συχνή στον εργασιακό χώρο επειδή υπάρχουν μελέτες στον τομέα των νευροεπιστημών που σχετίζονται με τη βελτίωση της υγείας, της απόδοσης, της προσοχής, της συναισθηματικής νοημοσύνης και της λήψης αποφάσεων.

Βοηθάει τους ηγέτες να παραμένουν δραστήριοι σε ένα σύνθετο, δυναμικό και γρήγορα μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον στον 21ο αιώνα, και να βελτιώνουν τις ικανότητες της ψυχικής ανθεκτικότητας, της συνεργασίας παραμένοντας ευέλικτοι.

Mindful Leadership σημαίνει «εκπαίδευση μυαλού» για βελτίωση της προσοχής και της επικέντρωσης για περισσότερη διαύγεια και αποτελεσματικότητα.

Περισσότερεσ Πληροφορίες


Μας εμπιστεύονται:

Ο χρόνος είναι περιορισμένος, μην τον σπαταλάς για να ζήσεις τη ζωή ενός άλλου. Μην παγιδεύεσαι από το δόγμα- το οποίο ζει με τα αποτελέσματα της σκέψης των άλλων

– Steve Jobs

Γραφτείτε στο newsletter μας
""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

© 2020. All Rights Reserved. | Privacy Policy