Καλωσήρθατε!
ενέργεια

Δωρεάν 12ήμερο πρόγραμμα

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις το Mindfulness και να κάνεις πρακτική για λίγα λεπτά καθημερινά. Είναι η αρχή ενός όμορφου ταξιδιού με αφετηρία τον εαυτό σου για μεγαλύτερη επίγνωση, ηρεμία και καθαρότητα νου

Πληροφορίες & Εγγραφή

M.B.S.R. (Mindfulness Based Stress Reduction)

To πιο καταξιωμένο βιωματικό πρόγραμμα των 8 εβδομάδων. Το πρόγραμμα μέσα από το οποίο καλλιεργείται ψυχική ανθεκτικότητα, ισορροπία, εσωτερικός αυτοέλεγχος και καλοσύνη για τον εαυτό μας και τους άλλους. Το M.B.S.R. σε όλο τον κόσμο εφαρμόζεται σε νοσοκομεία, σε εταιρείες και πανεπιστήμια

Περισσότερες Πληροφορίες

Εισαγωγή στο Mindfulness

Αυτό το 4ωρο εισαγωγικό πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με το Mindfulness και δεν έχουν πρότερη εμπειρία

Περισσότερεσ Πληροφορίες

Unplug & Reconnect

Φροντίστε τον εαυτό σας για ένα 2ήμερο, εμβαθύνοντας στο Mindfulness και καλλιεργώντας το νου το σώμα και το μέρος της καρδιάς. Θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό μας μακριά από την ένταση της καθημερινότητας και να βιώσετε ηρεμία μέσα από τη δύναμη της σιωπής.

Περισσότερες Πληροφορίες

Ατομικές Συναντήσεις Mindfulness & Coaching

Μέσα από ατομικές συναντήσεις χτίζουμε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα προσαρμοσμένος στις δικές σας ανάγκες

Περισσότερες Πληροφορίες

Retreats

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε χρόνο μόνον για εσάς?

Βρείτε καταφύγιο και απομακρυνθείτε για λίγο από το θόρυβο της καθημερινότητας και τους γρήγορους ρυθμούς της.

Μέσα από αυτό το ολοήμερο retreat σιωπής μπορείτε να προσφέρετε το δώρο της ησυχίας, της παρατήρησης και της φροντίδας στον εαυτό σας.

Περισσότερες Πληροφορίες

7ήμερο Πρόγραμμα Διαλογισμών

Αν θέλετε να έχετε λίγο αναπνευστικό χώρο μέσα στην ημέρα σας και να μπορείτε να βγαίνετε από την τρέλα της καθημερινότητας τότε μπορείτε να ακούσετε αυτούς τους 7 διαλογισμούς.
Αναπνεύστε, βελτιώστε την ανθεκτικότητά σας, καλλιεργήσετε συμπόνια και μειώσετε το στρες.

Πληροφορίες & Εγγραφή

H δύναμη βρίσκεται στην πρακτική:
10 διαφορετικές πρακτικές για 10 εβδομάδες

Ζούμε σε περίοδο με μεγάλο άγχος και μεγάλη αβεβαιότητα. Όλοι μας βιώνουμε αμφιβολία και φόβο, ωστόσο είναι ανάγκη να βρούμε τρόπο για να έχουμε άμεση πρόσβαση στις εσωτερικές μας δυνάμεις.

Πληροφορίες & Εγγραφή

Από την επόμενη Κυριακή και για κάθε Κυριακή από τις 9.00πμ – 9.30πμ. σας προσκαλούμε στο “Mindfulness Cafe”.

Συναντιόμαστε διαδυκτιακά, κάθε πρωί της Κυριακής κι εντελώς δωρέαν, για να συζητήσουμε

Περισσότερες Πληροφορίες

Ζούμε σε περίοδο με μεγάλο άγχος και μεγάλη αβεβαιότητα. Όλοι μας βιώνουμε αμφιβολία και φόβο, ωστόσο είναι ανάγκη να βρούμε τρόπο για να έχουμε άμεση πρόσβαση στις εσωτερικές μας δυνάμεις.

Γιαυτό και σχεδιάσαμε το πρόγραμμα των 10 εβδομάδων!

Περισσότερες Πληροφορίες

Ένα πακέτο με 4 Webinars – ειδικά σχεδιασμένα για να αποκτήσετε hands on εργαλεία και να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, να γίνετε περισσότερο ανθεκτικοί και με περισσότερη διάθεση και ενέργεια.

Για ένα μήνα κάθε Κυριακή εκπαιδευόμαστε, μαθαίνουμε, κάνουμε πρακτική και διαχειριζόμαστε την κούραση, το στρες και την αβεβαιότητα. Οκτώ συνολικά ώρες εκπαίδευσης που θα σας δώσουν τα βασικά εργαλεία για μια καλύτερη ζωή.

Περισσότερες Πληροφορίες

ONLINE RETREAT με τον SAKI SANTORELLI

11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 13:00-21:30

Online Mindfulness retreat με τον Saki Santorelli, δάσκαλο διαλογισμού, συνεργάτη του Jon Kabat-Zinn και συνιδρυτή του προγράμματος Μείωσης Άγχους μέσω Mindfulness του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, για την ελληνική κοινότητα Mindfulness.

Περισσότερες Πληροφορίες

Το Μindfulness είναι όπως μαθαίνουμε να κολυμπάμε.

Μπορεί να διαβάσουμε πολλά για το κολύμπι ή να έχουμε πολλές θεωρητικές γνώσεις για το θέμα, όμως πρέπει να μπούμε στο νερό για να μάθουμε να κολυμπάμε.

Αν θέλεις πραγματικά να κατανοήσεις και να δεις τα οφέλη της πρακτικής Μindfulness ,τότε μόνο μέσα από τη δική σου προσωπική εμπειρία με την πρακτική, αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό εδώ στο Μindfulness Ιnstitute, δημιουργήσαμε ένα Οnline Lab. Μια ειδική ενότητα στο site για να προσφέρουμε ατομικά και ομαδικά προγράμματα τόσο για ιδιώτες όσο και για εταιρίες – το ονομάσαμε Mindfulness Institute Lab. Είναι το εργαστήρι του νου γιατί σκοπός του Mindfulness είναι να διερευνήσουμε το μυαλό και τη ζωή μας σαν ένας επιστήμονας σε ένα εργαστήρι.

Σήμερα, λόγω των συνθηκών που όλοι μας κάνουμε παρέα με την αβεβαιότητα και το άγνωστο, χρειαζόμαστε να έχουμε γρήγορη πρόσβαση στους εσωτερικούς μας πόρους και δυνατότητες που βοηθούν στη συγκέντρωση, στη μείωση του άγχους και στην καθαρότητα νου.

Με αυτό το σκεπτικό αποφασίσαμε μέσα από το Mindfulness Institute Lab να παρέχουμε online προγράμματα ώστε να μην χάνεται η επαφή σου με το Μindfulness και να μπορείς να μένεις συνδεδεμένος αναπτύσσοντας αυτές τις χρήσιμες δεξιότητες.

Τα προγράμματά μας, είτε webinars, είτε διαλογισμοί, είτε εξειδικευμένα προγράμματα σου δίνουν ευελιξία νου, ανακούφιση από το στρες, μεγαλύτερη επικέντρωση και συναισθηματική ισορροπία.

Η  προσέγγιση μας είναι προσιτή και βέβαια πάντα βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα.

Επίσης μην ξεχνάς ότι μέσα στο blog του Μinsdfulness Ιnstitute μπορείς να βρείς συμβουλές, ασκήσεις, μικρές πρακτικές και περισσότερη πληροφορία για να εμβαθύνεις στο Μindfulness.

Η πρακτική Mindfulness είναι σημαντική γιατί μιλάει για κάτι που όλοι μοιραζόμαστε: την επιθυμία να βρίσκουμε το κέντρο του εαυτού μας, να νιώθουμε καλά μέσα μας και με τους γύρω μας να είμαστε καλά μέσα στο πετσί μας.

Θα χαρώ πολύ να σε δω σε ένα από τα προγράμματά μας!

Σχετικά με την εισηγήτρια

Η Όλγα είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στο Mindfulness από το Πανεπιστήμιο της Μασσαχουσέτης- Ιατρική Σχολή, ψυχοθεραπεύτρια και coach. Άρχισε το ταξίδι της στο mindfulness το 2012, μέσα από προσωπικές αναζητήσεις και προσωπικές δυσκολίες και από τότε μπήκε στη ζωή της.

Σκοπός της είναι να κάνει γνωστό το Mindfulness στην Ελλάδα απλοποιώντας το και δείχνοντας τις επιστημονικές έρευνες που το υποστηρίζουν.

Επίσης διεξάγει σεμινάρια, ομιλίες, εκπαιδεύσεις σε μεγάλες πολυεθνικές τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό γιατί θέλει να δημιουργήσει υγιή, υποστηρικτικά εργασιακά περιβάλλοντα και περισσότερο ανθρωποκεντρικά.

Πιστεύει ότι όλοι έχουμε εσωτερικές δυνατότητες για περισσότερη προσοχή, καθαρότητα νου, επίγνωση και αποτελεσματικότητα, ώστε να ζήσουμε μια ζωή με λιγότερο stress και περισσότερη χαρά και ηρεμία.

Γιατί να επιλέξω τα Online Μαθήματα


Μας εμπιστεύονται:

Your focus is your reality.

– Yoda

Γραφτείτε στο newsletter μας
""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

© 2020. All Rights Reserved. | Privacy Policy